Over ons

Bij tapas denken we allemaal : Spanje !

We gaan niet ontkennen dat het woord ‘tapas’ daar ontstaan is maar wij gaan nog een stapje verder en brengen de wereldkeuken in tapasvorm naar het hart van Halle. 

Hier kan je genieten van Japanse, Libanese, Belgische, Indonesische, Tunesische, … gerechten allemaal met veel AMOUR bereid door onze chef. 

Ben heeft Brusselse roots en dat brengt in onze tapasbar een extra sfeertje mee. Zo kan je ‘ne stuut van den dag’ (dagschotel) eten of je bestelt ‘ne zotte stuut’ en dan krijg je een assortiment van de chef zijn specialiteiten en suggesties. 

Deze worden met plezier en met de glimlach aan tafel gebracht door Nathalie. Zij zorgt ervoor dat onze klanten niks tekort komen en brengt als tegenhanger van de chef rust in de zaal zodat genieten niet meer anders kan. 

Samen zorgen zij voor u tijdens een avondje uit voor een totaalbeleving van sfeer, smaken, kruiden, cocktails, wijn, gezelligheid, … 

En stoemelings nog even zeggen dat foodsharing bij ons een must is ! Vergeet die etiquette en tafelmanieren en geniet ongedwongen ! 

Zeggen we ja tegen een avondje Bodyga ? 

A NON PEUT-ÊTRE ! 
Contact

Melkstraat 12 1500 Halle
info@bodyga.be
T 02 310 93 84


Sitemap

Neem hier contact met ons op!

Stuur een bericht Nu reserveren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x